ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ?

Γεια σου, είμαι η Ειρήνη Γεωργή (αγγλιστί Irini Georgi).

Ό,τι γράφω στο My Happy Ending είναι απόλυτα αληθινό και αν θες να μάθεις ποια είμαι, θα μάθεις διαβάζοντας. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το μυθικό, εκτός από μυθικά αποτυχημένες βραδιές σε μπαρ και κλαμπ μέχρι το ξημέρωμα. Τον πρώτο (και τον τελευταίο) λόγο έχουν το φλερτ, το σεξ, το αλκοόλ, το αστείο όλων αυτών και η ελπίδα που πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ιδανικά, κάποια στιγμή θα έγραφα έναν συγκινητικότατο επίλογο με τον παλιό καλό και αξιόπιστο πρίγκιπά μας που ποτέ δεν μας απογοητεύει και πάντα εμφανίζεται την τελευταία στιγμή πάνω στον λευκό φτερωτό του μονόκερο (τι, να μην βάλω κι εγώ μια δική μου πινελιά;) Αλλά όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε υποψία για καλό τέλος, τίποτα που να διαφαίνεται έστω και αμυδρά στον ορίζοντα.

Τα πάντα είναι από τη δική μου οπτική γωνία, την “κοριτσίστικη” οπτική ενός κοριτσιού που δεν είναι πια κορίτσι, γιατί…

…στα 35 έχω πλέον ήδη πάρει μέτρα για ράφι και προσεχώς θα κλείσω ραντεβού και για φέρετρο.

 

Το πράγμα ξεκινά από την εποχή που αρχίζω να δημοσιεύω τα εβδομαδιαία γεγονότα των εξόδων μου (μιλάω για μπαρ και κλαμπ, όχι για προϋπολογισμούς), στο προφίλ μου στο facebook. Πολλά δεν συνδέονται μεταξύ τους, είναι πασπαρτού, αλλά ακολουθούν οι ιστορίες που συνεχίζουν την Οδύσσεια του διαστήματος από τα 30κάτι μέχρι το Ράφι. Έχουν μεταφερθεί όλα εδώ, σχεδόν αυτούσια. Πρόσφατα, είπα να κάνω μια αναδρομή και στο πιο μακρινό παρελθόν, στην Προ-ιστορία, για να καταλάβεις Πώς Έφτασα Ως Εδώ.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από χαριτωμένα πλην ακατάλληλα αγόρια, ελπιδοφόρες πλην εφήμερες σχέσεις, και γύρω από την αστεία πλευρά της ζωής πλην της βεβαιότητας ότι είναι εις βάρος μου και δεν οδηγούν στο My Happy Ending…

όταν ο μονόκερος δεν πάει στο κορίτσι…

Advertisements

ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s